Merian van Rooijen

Galerie

Galerie

De online galerie biedt een overzicht van vrij werk dat direct kan worden aangekocht. Heb je interesse in een kunstwerk? Dan wil je dit natuurlijk graag in het écht zien. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. Van atelierbezoek tot kunst op locatie. Het reserveren van een kunstwerk en het maken van een afspraak is geheel vrijblijvend. Voel je dus niet bezwaard om contact op te nemen als je nog niet zeker weet of je het kunstwerk wilt kopen. Betaling vindt pas plaats bij overdracht.

Contact

T + 31 6 43 76 33 58
info@merianvanrooijen.nl

Atelierbezoek (op afspraak)

Bernhardstraat 38
4175 EE Haaften

Prijs

De prijzen van de beschikbare werken worden getoond in de online. Bij werk in papier is de exacte prijs afhankelijk van de maatwerk lijst (keuze in overleg). Voor bezorgen wordt € 0,35 per kilometer gerekend. Bij aankopen boven € 1.500 is bezorgen gratis (m.u.v. de Waddeneilanden en bezorgen buiten Nederland).

Interesse kenbaar maken

Je kunt je interesse in een kunstwerk kenbaar maken door te bellen of een e-mail te sturen. Geef duidelijk aan om welk kunstwerk het gaat. Het kunstwerk wordt dan voor je gereserveerd, waarna we een afspraak maken voor een atelierbezoek, kunst op locatie of directe levering.

Kunst op locatie

Met ‘kunst op locatie’ kun je zien hoe een kunstwerk op een door jou beoogde locatie staat, bijvoorbeeld thuis of op kantoor. Desgewenst kunnen meerdere kunstwerken worden meegenomen en bekijken we samen welke plek het meest geschikt is. Is het toch niet helemaal wat je zoekt? Dan wordt een vergoeding van € 0,35 per kilometer gerekend.

Levering en montage

Natuurlijk kan een kunstwerk ook direct worden geleverd en – indien van toepassing – gemonteerd. Zo ben je er zeker van dat het kunstwerk goed hangt of staat. Wordt het kunstwerk onthuld tijdens een opening of andere bijeenkomst? Dan kan worden gezorgd voor de middelen om dit zo ‘spannend’ en soepel mogelijk te laten verlopen. Een speciale geschenkverpakking behoort ook tot de opties.

Merian van Rooijen